Poarta Transilvanei

Via Transilvanica – Drumul care unește

Asta-i coloana vertebrală a României!

Un proiect realizat de cei de la Tășuleasa Social, ce nu încape-n cuvinte, ci se experimentează pe cei peste 1000 de km musai de străbătut.

Așadar, ideea Poveștii Via Transilvanica pornește din Bistrița-Năsăud și e o poveste ardelenească, adică „atunci când ne punem ceva-n cap, apoi îi musai să și facem”. 

Așa poți să faci și tu, să pornești de la Putna, unde se odihnește Ștefan cel Mare, să străbați Transilvania și toate bogățiile culturale ale acesteia și să ajungi ghidat de Via Transilvanica, până la Drobeta Turnu-Severin, locul unde a intrat pentru prima dată în țară Regele Carol..

Via Transilvanica este un drum curajos fiindcă ne face să redescoperim repere și să vorbim despre cine suntem noi cu adevărat, de la firul de iarbă de la malul Dunării până la crestele munților.

Via Transilvanica este identitate. Pentru că ne oferă șansa să ne cunoaștem mai bine istoria și astfel să ne înțelegem mai bine pe noi – ca nație. 

…, dar povestea aceasta- i și mai frumoasă cu imagini. 

Sâmbătă, 20 februarie, lansăm în cadrul Târgului de Turism al României, materialul video – Povestea drumului care unește • Via Transilvanica.

Poarta Transilvaniei • locul unde începe povestea…

____

______

Calendar video:

Register

You don't have permission to register