Contact

Universitate în centrul Bistriței

Proiectul reabilitării și modernizării fostei clădiri a Tribunalului din municipiu și transformarea sa în centru educațional este în desfășurare. Investim în continuare în educație doarece investim în viitor și le oferim tinerilor noștri șansa de a continua studiile acasă, în Bistrița-Năsăud.

Astfel, în noiembrie 2021, extensia Bistrița a Universității Tehnice din Cluj-Napoca va fi în casă nouă și își va deschide porțile pentru studenții pasionați de tehnologie, cercetare, dezvoltare și inovare.

După finalizarea proiectului, în 4 ani, 1.030 studenți și 103 cadre didactice vor beneficia de o infrastructură educațională nouă, iar tinerii din județul nostru vor putea să se dezvolte educațional în Bistrița-Năsăud.

Mai mult, studenții bistrițeni vor avea la dispoziție tehnologie ultraperformantă, iar cele 3 laboratoare vor fi dotate cu:
– Roboți pe șenile
– Kituri de asamblare roboți (cu motoare și senzori de obstacole)
– Robot industrial tip păianjăn
– Roboți cu senzori de reflexie
– Robot industrial multi-articulație
– Aparatură de cercetare medicală
– Robot de masă flexibil.

Specializările (licență/master) la care se vor putea înscrie sunt: Inginerie economică industrială, Producție digitală, Robotică, Inginerie medicală, Inginerie și managementul calității.

 

Register

You don't have permission to register