Contact

Se construiește o sală polivalentă care va putea fi folosită și pentru sport și pentru concerte!

Construcția unei Săli Polivalente moderne și de mari dimensiuni nu mai este un simplu vis, ci devine realitate. Administrația județeană a reușit să contribuie decisiv la dezvoltarea sportului în Bistrița-Năsăud prin sprijinirea echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, așa că a elaborat un proiect important pentru continuarea acestui parcurs de succes și pentru a atrage și alte sporturi.

În luna iunie a anului 2020 au început lucrările de construcție a Sălii Polivalente din cadrul Complexului Wonderland (Unirea).

Sala va dispune de 2675 de locuri, inclusiv tribună retractabilă de 640 de locuri.

De asemenea, pentru concerte vor fi 5015 locuri (2675 în tribune și 2340 pe teren), 475 locuri de parcare și 10 locuri de parcare pentru autocare.

Sala Polivalentă este numai o parte dintr-un complex sportiv care va fi construit în Bistrița-Năsăud pentru a oferi sportivilor, și nu numai, cele mai bune condiții.

Aici va fi amenajat și un stadion la standarde europene cu 12.000 de locuri, vor fi amenajate terenuri de minifotbal, baschet, tenis și o pistă de alergare sprint.

Proiectul este derulat de Ministerul Dezvoltării prin Compania Națională de Investiții.

Register

You don't have permission to register