Contact

Produs în Bistrița-Năsăud

Produs în Bistrița-Năsăud este un proiect dorit de mult timp… În 2014, o mână de oameni inimoși, creativi, cu dragoste față de valorile și produsele locale, au avut o idee măreață, care a avut ecou în rândul unor oameni la fel de inimoși și creativi din fruntea județului Bistrița-Năsăud. De la idee la faptă a fost doar un pas: Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a preluat inițiativa, atrăgând alături alte instituții care au văzut potențialul și necesitatea susținerii micilor producători din județ. 

Proiectul vizează susținerea produselor locale de calitate, creative, eco, cu caracteristici unicat care exploatează specificul, tradițiile și valorile locale.

Asociația „Produs în Bistrița-Năsăud” promovează producători care mizează pe calitate, creativitate, produse ecologice și sănătoase, specifice zonei noastre și promovează producătorii locali atât pe plan național, cât și internațional, inclusiv prin participări la târguri de turism și evenimente specifice. 

În „Produs în Bistrița-Năsăud” poveștile producătorilor sunt oaze de cultură și de inspirație, fiind vorba în cele mai multe cazuri de afaceri mici, de familie, care au reușit să se diferențieze și să promoveze valori sănătoase. 

Asociația reunește mici producători de produse alimentare de foarte bună calitate și meșteri populari care lucrează manual o gamă variată de produse.

Register

You don't have permission to register