Contact

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – echipa etalon a bistrițenilor

Sportul a reînviat în județ odată cu înființarea echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. 

Am sprijinit echipa de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, ca pentru prima dată în istoria acestui sport, în județul nostru, să ajungă și să se mențină în Prima Ligă (locul al III- lea în Liga Florilor-2018-2019).

Un pas unicat în istoria sportului bistrițean: CS Gloria 2018 BN a ajuns în sferturile de finală într-o competiție europeană!

Echipa de suflet a bistrițenilor și-a dovedit performanța și ne-a făcut mândri jucând tot pentru prima dată în istoria acestui sport, în județul nostru, în cupele europene la handbal feminin (Cupa EHF).

Am dat START programului „Gloria Junior”, care crește și pune în mișcare copiii județului. Peste 300 de mici handbaliste au primit echipament complet, formează 16 echipe, se antrenează și sunt supervizate de handbalistele profesioniste de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Creștem Gloria!

 

  • Gloria Junior – investim în performanță!   

Performanța echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a determinat administrația județului să pună bazele pentru dezvoltarea unei adevărate școli de handbal pentru junioare.

Astfel, în anul 2019 s-a dat startul programului Gloria Junior, destinat micilor handbaliste. Chiar de la început, 14 echipe s-au înscris în program, adică 282 de sportive coordonate de 14 profesori din Bistrița, Dumitra, Sângeorz Băi, Năsăud, Telciu, Lechința, Feldru, Rodna, Teaca și Prundu Bârgăului.

Echipele au primit echipamente personalizate și toate condițiile pentru ca școlile să includă în programă și ore de handbal săptămânale.

Bistrița-Năsăud, prin intermediul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, dorește să devină o pepinieră de handbaliste care să facă performanță – asemeni Gloriei mari.

Register

You don't have permission to register