S-au deschis porțile experienței culinare locale “din fermă-n furculiță”, la ElenaDinDeal!
S-au deschis porțile experienței culinare locale “din fermă-n furculiță”, la #ElenaDinDeal, al doilea Punct gastronomic local din Bistrița-Năsăud. Totul din pasiune pentru arta culinară, cu ambiția de a demonstra că Punctele gastronomice se pot dezvolta și la noi în județ și pentru a arăta beneficiile lor pentru comunitate și turiști.
Felicitări, Chef Elena Rus că-n această perioadă dificilă, ai curajul de a pune și mai apăsat Poarta Transilvaniei • Bistrița-Năsăud pe harta punctelor gastronomice locale din România și de a fi un ghid pentru cei ce vor să-și deschidă un astfel de Punct.
Încurajez pe toți cei care vor să facă acest pas, să-l realizeze, Punctele gastronomice locale fiind viitorul.
Avantajele acestora sunt atât de partea comunității, dar și a gazdelor, care pot să își vândă produsele locale, să păstreze tradițiile și să-și dovedească măiestria în bucătărie, cât și a oaspeților care se pot bucura de o experiență culinară autentică.
Mult succes, tuturor celor ce vor deschide astfel de Puncte gastronomice locale în județul nostru.- Emil Radu Moldovan, Presedinte Consiliul Județean Bistrița-Năsăud
https://www.facebook.com/BNPoartaTransilvaniei/posts/271381967998377